bus1
Home balk1 Diensten balk2 Assortiment balk3 projecten balk4 Geschiedenis balk5 contact
  • Riooltechniek
  • Grondwerk
  • Bestrating
  • Tuin- en Bouwmarkt

diensten1Algemeen

Problemen met uw riolering leiden veelal tot vooral ergernissen maar zijn door de vakman te allen tijde te verhelpen. De Gouden Ploeg heeft een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van riolering. Deze werkzaamheden variëren van het direct verhelpen van veerstoppingen, reiniging en reapratie, tot het aanleggen van riolering. Onze diensten zijn voornamelijk gericht op particuliere- en bedrijfsrioleringen tot een diameter van rond 315. Wij doen dit d.m.v. veer- en waterdruk.

Onderhoud

Als rioolservicebedrijf kunnen wij op alle aspecten van de riolering onderhoud verrichten. Veel rioolbedrijven kunnen uw riool voor u ontstoppen doch zijn er weinig rioolbedrijven die ook daadwerkelijk de oorzaak van uw problemen oplossen. De Gouden Ploeg lost echter niet alleen het probleem op, maar veel belangrijker, repareert tevens ook de oorzaak. De Gouden Ploeg heeft al het benodigde materieel in eigen bezit en is hierdoor in staat reparaties, nieuwe aan te leggen riolering en afwerking etc. tegen concurrerende prijzen uit te voeren.

2Reinigen, ontstoppen

Wanneer we het hebben over ontstoppen c.q. reinigen van een riolering, dan bedoelen wij toepassingen van 32mm tot 315mm. Voor elke buisdiameter hebben we de juiste veermachine ter beschikking. In geval van andere diameters gebruiken wij de hogedruk rioolreiniger van 150 bar waterdruk. Reiniging betekent niets anders dan het spoelen onder hoge druk, met veel water en is derhalve milieuvriendelijk  De machine heeft een hoge druk slang van ca. 60 meter waardoor wij in staat zijn op de meeste plaatsen de verstoppingen op te lossen. De hogedruk rioolreiniger heeft een voorraadtank van 600 liter en zorgt ervoor dat wij onafhankelijk van een watervoorziening kunnen werken. Tot de standaarduitrusting behoren een diversiteit aan spuitkoppen.

Inspecteren van leidingen

Naast onze kennis en ervaring bij het traceren van rioolproblemen, maken wij gebruik van moderne hulpmiddelen. Met behulp van een videocamera kunnen wij een inspectie uitvoeren van uw rioleringsleiding(en). Hierdoor krijgen wij een beeld van de problemen. Zwakke plekken, scheuren, beschadigingen en of  er obstakels in de riolering vastzitten komen dankzij deze techniek aan het licht. Hierdoor kunnen wij uiterst efficiënt te werk gaan. Desgewenst kunnen kan de gehele inspectie voor u worden opgenomen op DVD. U kunt ons ook vragen om een preventieve inspectie, waardoor veel problemen en ongemakken voorkomen kunnen worden. Aan de hand van de inspectie brengen wij een advies aan u uit en indien gewenst een offerte voor het vakkundig verhelpen van het probleem. Voor het behalen van een goed resultaat van de inspectie is het noodzakelijk de eventueel vervuilde leiding eerst te reinigen d.m.v. onze HD reiniger voordat we de leiding kunnen inspecteren.

3Detecteren van leidingen en stankoverlast

Een veel voorkomend probleem is dat niet duidelijk is waar de afvoerbuizen liggen en de juiste ( vaak verouderde) bouwtekening ontbreekt. Om de ligging van de leidingen goed te kunnen traceren en om een eventuele verstopping te ontdekken hebben wij de beschikking over een detector. Door middel van het plaatsen van een zender op de hoge drukslang kunnen wij bovengronds exact nalopen hoe het leidingstelsel loopt en waar een verstopping zit. Tevens kan worden gedetecteerd op welke put welke leiding is aangesloten. Ook voor het traceren van stankoverlast in of om de woning hebben we een zogenoemde rookgenerator, waarbij de kleinste kieren of scheuren in de leidingen kunnen worden getraceerd.

4Aanleg / onderhoud drainage en infiltratie

Nederland, de naam zegt al genoeg, heeft veel water te herbergen. In ons klimaat hebben wij, nu en in de toekomst, met veel regenwater te maken en zijn daarom voordurend op zoek naar oplossingen. Door verzadiging van de bodem met overtollig regenwater hebben met name dure investeringen in uw tuin, betreffende aanplant,  hierdoor enorm te lijden. Wij bieden u de oplossing om het verzadigen van de grond tegen te gaan door middel van het aanbrengen van infiltratiekoffers, c.q. drainage leidingen om overtollige water af te voeren  dan wel deugdelijk te laten infiltreren in de bodem zodat uw investering  in de tuin gewaarborgd blijft en u maximaal kunt genieten van de tuin. Ook het doorspuiten en onderhouden van een reeds aangebrachte drainageleiding in tuinen en onder sportvelden kunnen wij voor u verzorgen.

Algemeen

Door onze jarenlange ervaring bent u voor graaf- en grondwerkzaamheden “in de meest uitgebreide zin van het woord” op het juiste adres. Opdrachtgevers waarmee wij al jaren samenwerken en een terecht vertrouwen in ons stellen, alsmede nieuwe opdrachtgevers, kunnen rekenen op  goede service en kwaliteit, door een combinatie van een modern en veelzijdig materieelpark met alle benodigde (hulp)apparatuur, vakbekwaam en gedreven personeel met ruime ervaring.
De Gouden Ploeg voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers. Tot de vaste klantenkring behoren overheid, bouwondernemingen, industrieën, ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, maar zeer zeker ook de particuliere markt mag tot een vaste en hechte klantenkring worden gerekend.

g1Graafwerkzaamheden

Met ons materieel zijn wij in staat allerlei soorten graafwerkzaamheden uit te voeren zoals o.a.:

- Funderingen

- Graven en aanvullen bouwputten

- Sleuven t.b.v. kabels en leidingen

- Rioleringssleuven (tevens aanleg, zie Riolering)

- Ontgraven van inritten, vijvers en zwembaden

- Zowel machinaal als handmatig

g2Grondwerkzaamheden

Met ons materieel zijn wij in staat allerlei soorten grondwerkzaamheden uit te voeren zoals o.a.:

- Kleinschalige sloop- en opschoonwerkzaamheden

- Egaliseren en omspitten van tuinen, terreinen

- Rooien van bomen en struiken, incl. afvoer en storten

- Aan- en afvoer van grond, zand, incl. storten)

- Aanleg verhardingspakketten voor bestrating als infiltratiepakketten

- Zowel machinaal als handmatig

 

Ook in kleinere ruimte vindt u in ons een inventief bedrijf welk voor u de oplossing kan bieden.

bestrating1Algemeen

 

De tuin is een stukje interieur behorend bij uw woning en tevens uw uitvalsbasis voor rust en genot. Kortom een bezit om te koesteren. De inrichting en de vormgeving van de tuin is erg bepalend en persoonlijk.


Eén ding mag niet worden onderkend : “ Een bestrating moet er, ook na jaren van gebruik, nog net zo bij liggen als toen het werd aangelegd ”

Daar wij niet alleen leverancier zijn van bestratingmaterialen, doch tevens het geleverde materiaal, met jarenlange ervaring verwerken, beschikken wij over werkelijk kennis van zaken. Onder ander door samenwerking met  hoveniersbedrijven, ontwerpers,  tuinarchitecten en bedrijven met hun eigen specialismen, zijn wij in staat aan uw behoeften en wensen te voldoen en daarmee perfect van dienst te zijn.

DGP levert  en verwerkt alle materialen voor de aanleg van uw tuin en terras, dus behalve bestrating, tuinmeubels en decoraties ook:

 

- Beplanting  (in samenwerking met hoveniersbedrijven)

- Verlichting  (in samenwerking met installateurs)

- Metselwerk (in samenwerking met aannemers)

bestrating2Onderhoud

Vof de gouden ploeg is tevens in staat om uw inrit, terras of bedrijventerrein weer een frisse look te leveren door herbestratingwerkzaamheden uit te voeren, al dan niet gecombineerd met nieuwe materialen.

 

Kortom : Particulier als zakelijk; verzorgen wij voor u aanleg & onderhoud van:

- Alle voorkomende (sier)bestratingen

- Fabrieks- en bedrijventerreinen

- Elementen en betonplaat verhardingen

 

Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere tuin de juiste bestrating. Omdat wij tevens dealer zijn van 'Klaps beton' en 'Redsun Garden Products' kunnen wij de nieuwste tuinmode op de voet blijven volgen en uw gekozen producten tot in detail te verwerken waarin wij ons onderscheiden van onze collega bestratingbedrijven door:  “ Advies - service & kwaliteit - flexibiliteit & vakmanschap - geheel in verhouding met de prijs ”


U bent op zoek naar een grond- en wegenbouwbedrijf dat uw totale project tot een goed einde kan brengen? VOF De Gouden Ploeg beheerst alle activiteiten die nodig zijn om uw projecten uit te voeren. Van begin tot einde. Een voordeel van onze flexibele organisatie is naast advies, service & kwaliteit, flexibiliteit &  vakmanschap “ons snelle reactievermogen”.

markt1De Gouden Ploeg is uw leverancier voor:

 

- Decoratieve & Constructieve tuinartikelen

- Bestratingmaterialen

- Zand, grond, grind en overige granulaten

- Binnen- en buitenriolering

- Regenwater- en drukleiding

- Slangen appendages en bevestigingsmaterialen

markt2- Pompen, elektra en verlichting

- Sanitair, Verwarming, Lucht & ventilatie

- Bouwproducten en gereedschappen

 

Ons ruime assortiment biedt voor iedere tuin de juiste materialen.
Op de site onder assortiment  krijgt u een indruk van de vele soorten bestratingen en diverse kleuren die op dit moment op de markt zijn. Na uw getoonde interesse kunnen wij u een passende en vrijblijvende offerte doen toekomen. Vof De Gouden Ploeg biedt u, buiten de gangbare producten, ook een aantal trendy en exclusieve  producten en probeert er zorg voor te dragen dat aan al uw wensen, met betrekking tot gemaakte afspraken wordt voldaan.

Door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij binnen enkele dagen de materialen bij u leveren.
Speciale wensen, laat het ons horen, wellicht dat wij voor u iets kunnen betekenen. Bij het woord tuinmeubilair denkt u waarschijnlijk alleen aan tuinstoelen en tafels. In de beton en natuursteenwereld verstaan we onder tuinmeubilair echter ook decoratieve producten  zoals bijvoorbeeld bloembakken (potterie),  bielzen, muurelementen, beelden en sierpalen (palissaden) etc.

Tuinmeubilair is dat beetje extra in de tuin, waardoor er met de beschikbare ruimte, optimaal accenten dan wel niveauverschillen kunnen worden aangebracht. Ook de afwerkingen van de bestrating van uw terrassen en paden krijgen een geheel andere dimensie.

Niet alleen accenten, doch ook constructieve materialen, voor toepassing bij o.a. vijvers kunnen een decoratief effect hebben. Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor aankleding van uw tuin. Door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij de meest gangbare en voorradige materialen binnen enkele dagen bij u leveren.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons adres.

 

 
Copyright © 2010 DGP, All Rights Reserved, Created by JJ Design